Lightsaber Wall Mount Stojan Light Saber Displeja, Stojan, Držiak Na Stenu,Akryl Lightsaber Displej Stojan Pre Väčšinu Lightsabers

0 Recenzie


  • €18.06

  • €24.73

Lightsaber Wall Mount Stojan Light Saber Displeja, Stojan, Držiak na Stenu,Akryl Lightsaber Displej Stojan Pre Väčšinu Lightsabers Tento lightsaber wall mount vám umožní zobraziť váš lightsabers dokonale bez skrýva detaily, aby vaša lightsaber vyzerá krásne a skvelé, keď sa rozsvieti, môžete ľahko odstrániť light saber zo stojana, keď budete potrebovať.

Na lightsaber stojan prísť s akryl základne a kompletný hardvér kit, ktorý bude držať svoje šable bezpečne a krásne.Odolný materiál poskytuje stabilnú podporu pre dlhodobé použitie.

Tento jeden kus lightsaber držiteľ funkcie inovatívne prekvapené dizajn, ktorý robí lightsaber ľahké prijať a vziať si, veľkorysý priestor je kompatibilný s väčšinou lightsabers.

Package prichádza s kompletné inštalačné súpravy namontujte lightsaber rack bezpečne na stenu len dva kroky, skrutky obalmi ak chcete skryť svoju skrutky.Poznámka: Vŕtanie požadované.

Hodí menej ako 5 cm / 1.97 inch široká rukoväť a čepeľ, prosím, skontrolujte, či je veľkosť je vhodná pre váš lightsaber pred nákupom. (UPOZORNENIE: Wall Mount LEN, Lightsaber NIE je Súčasťou balenia)

Farba: transparentná

Materiál: Akryl

veľkosť: 39.9 x 10.1 cm

Obsah Balenia:

1 x Lightsaber Wall Mount Stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Je Žiarovky Zahrnuté: No
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý