Unisex Slouchy Zrastov Čiapočku s Trvanlivé Vlna Klasické Stočený Okraji Vzor Návrhu na Narodeniny, Vianoce, Deň Vďakyvzdania Darček

0 Recenzie


  • €6.07

  • €10.11

Novo Unisex Slouchy Zrastov Čiapočku s Pohodlné Vlna Módnych Stočený špičkovým Dizajnom pre Windbreaker Džínsy Bavlna Bunda Novo

Popis:

Funkcie:

1. Veľkosť a Materiál: klobúk je vyrobený z ľahkej vlnené materiál, ľahké čistenie, ručné umývanie je odporúčané.Jedna veľkosť padne väčšina, spája veľa úsek a fit.

2. Super Mäkké a Priedušné: Vyrobené z priedušná vlny, čo je mäkké a pohodlné pre vás na nosenie.Tiež udržuje vás v teple a ťažoby, ako to je priedušná textílie, ktoré je ľahké, mäkké, potu savý a jemný na pokožku.

3. Jednoduché a Módne: Tento farbou klobúka je jednoduché nosenie, je ľahké s oblečenie, okraj s 7. písmeno dizajn prispieva k zmysel pre módu klobúk.

4. Príležitosti: Vhodné pre väčšinu príležitostiach, ako je hip-hop tance, nakupovanie, cestovanie, každodenný život, atď.Môžu byť nosené ako spánku spp.Skvelé pre vypadávanie vlasov, pokrýva vlasy alebo chráni hlavu pred chladom.

5. Po-predajný Servis: Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, ihneď nás a pomôžeme vám ho vyriešiť čo najskôr.

Špecifikácie:

Obvodu hlavy: 25.5*2cm

Výška: 28 cm

Materiál: Vlna Akryl

Hmotnosť: 65g

Upozornenie:

1. Vzhľadom na iné monitory a svetelné efekty, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázok

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka

Balenie Obsahuje:

1 * Klobúk

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Akryl
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Pohlavie: Unisex
  • Platné Sezóny: Zimné
  • Funkcia: Udržať v teple
  • Platné Scény: Príležitostné

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý