2024 Mahagón Ručne vyrezávané Petrolej Ľahšie Vetru Brúsne Koliesko Santalového dreva Ľahšie Osobné Kreatívny Zber Darček

0 Recenzie


  • €7.09

  • €14.19

2024 Mahagón Ručne vyrezávané Petrolej Ľahšie Vetru Brúsne Koliesko Santalového dreva Ľahšie Osobné Kreatívny Zber Darček

informácie o výrobku

Veľkosť: 66*43*21 mm

Váha: Cca 89g

Palivo: Petrolej

Tipy: Nie Petrolej svetlejšie pre bezpečné a prepravné požiadavky

Kúpiť Viac Získajte Ďalšie Zľavy

Vitajte v mojom obchode, podporujeme dropshipping a veľkoobchod,Veľké objednávky, veľké zľavy!!!

Www.goclever.com

1: Postupujte podľa obchod sa dostať 3% zľava pre fanúšikov

2: garantujeme, že stroj je 100% zbrusu nový a testované pred opustením továrne.Ak je nejaký problém s tovarom, ktorý ste dostali, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné, zaistíme riešenie ihneď

3: chránime produkt s bublina zábal, aby sa uistite sa, že príde nepoškodený

4: Ak si kúpite plynu alebo petrolej ľahšie, nemôžeme poslať plyn/petrolej v dôsledku leteckej dopravy obmedzenia, musíte si kúpiť plyn/petrolej sami

5: v prípade, Ak objednávku nie je dorazí do ochranná lehota, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné, nepoužívajte otvorený spor, vrátime vám alebo odoslať

6: Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, nechajte ma všetci 5 hviezd spätnú väzbu (5 hviezdičky pre členenie položka opis, 5 hviezdičky pre komunikáciu a 5 hviezd za poštovné a čas) a fotografie na podporu nám, budeme radi, môžete tiež napísať na VK Ru Zdieľať so svojimi priateľmi na .itao, Facebook alebo Twitter.

Ak ste spokojní v žiadnom prípade, prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred našu negatívnu spätnú väzbu, som sa bude riešiť všetky problémy za vás.Pamätajte si, že objednávka je nad, ale naša služba nie je ešte ukončená.

Zaplatiť:

? Akceptujeme Alipay, Western Union, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

? Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednaní.

? Ak nemôžete pozrite sa ihneď po dražbe, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platbe do 3 dní.

Odosielateľ:

? Po celom svete prepravu. (S výnimkou niektorých krajinách/regiónoch a APO/francúzskej polynézie)

? Objednávka bude spracovaná v čase, keď je platba potvrdená.

? My len loď na adresu, kde objednávka je potvrdená.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu

? Služby prepravného času poskytol dopravca, s výnimkou víkendov a sviatkov.Dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas prázdnin.

? Ak nechcete dostávať tovar v lehote 50 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať tovar a získať späť čo najrýchlejšie.Naším cieľom je uspokojiť zákazníkov!

? Vzhľadom na stav zásob a časový rozdiel, sme sa rozhodnete loď z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Vrátenie:

? Odo dňa doručenia, bude mať 7 dní na nás obrátiť a vrátiť do 30 dní.Ak ste vlastníkom položky pre viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme sa vrátiť, alebo vymeniť.Bez výnimky!Zasielateľ je znáša kupujúci a predávajúci na polovicu.

? Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám poskytnúť sledovacie číslo a konkrétny dôvod pre návrat

? Vrátime vám plnú sumu cenovej ponuky po obdržaní pôvodné balenie obsahuje všetky komponenty a príslušenstvo.Oboch kupujúcich a predávajúcich zrušená www.rgboblecenie.sk transakcie.Alebo, môžete si vybrať, ktorý chcete nahradiť.

? Ak výrobok nezodpovedá reklamu, budeme znášať všetky náklady na dopravu.

Spätná väzba:

? Budeme udržiavať vysoké štandardy vynikajúcej kvality a snažiť sa dosiahnuť 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame vás, aby ste nás kontaktovať bezprostredne pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.

? Ak nevieme nič o problém, sme nemôže ho vyriešiť!

Vráti a náhrady

1. Od dátumu prijatia, máte 7 dní, kontaktujte nás, a môžete tovar vrátiť do 30 dní.Ak ste vlastníkom položky pre viac ako 7 dní, bude za to boli použité, a nebudeme vrátiť alebo vymeniť všetky položky na vás.Bez výnimky!Zasielateľ je, hradí kupujúci.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú platbu po obdržaní pôvodná položka a balík obsahuje všetky komponenty a príslušenstvo.

tip:

B: Sú veľkoobchodných a priame zásielky možné?

Pre veľkoobchod, budeme poskytovať zľavy alebo free express dodanie, ktorý trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre priamych zásielok, môžeme tovar poslať priamo k vám zákazníkom.Ak si želáte, sme sa nenechá žiadne informácie o nás.

-Ako môžem sledovať balík?

Môžete používať sledovacie číslo pre sledovanie balíkov na nasledujúcej stránke: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

-Čo ak nemám čas na kúpu ochrany?

Ak váš nákup ochrany čas beží, prosím kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť vaše nákup čas.Preto, vaše peniaze nebudú zadajte môj účet.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Drevo
  • Typy: jednoduché použitie, prenosné ľahšie
  • Je to jeden čas: Naplniteľné a opakované použitie
  • Typy ľahšie oi: Petrolej ľahšie
  • Veľkosť: 6.6*4.3*2.1 cm
  • Technics: Lak
  • hmotnosť: O 89g

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý