Prenosné Cestovné práčka, 10 L Mini Podložka Stroj, Skladacia Bielizeň práčka S Spin Vlasov

0 Recenzie


  • €44.39

  • €56.90

Prenosná Podložka a Vlasov Combo: Naše prenosné práčka kombinuje pranie a sušenie v jednom, takže je multi-účel, malé a plne funkčný.ideálny pre čistenie ľahké predmety, ktoré je potrebné vyčistiť oddelene, napríklad detské oblečenie, spodná bielizeň, uteráky, ponožky, alebo iné drobné predmety.

Skladacia práčka: Našom mini práčka prijíma skladací dizajn, tlač-skladacia, ľahko sa prenáša, je veľmi vhodný pre dom a byt, kempovanie, cestovanie, RV použitie.V rozloženom stave rozmery sú 11.8 x 11,8 x 11 palcov a zložené rozmery sú 11.8 x 11,8 x 5,5 cm.

3 REŽIMY A JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Naše prenosné práčka ponúka 3 režimy - 5-minútové rýchle umývanie, 10 minút hlboké umyť, a len 2 minúty spin suché.S one-touch design, jednoducho stlačte a podržte napájacie tlačidlo na 2 sekundy, spustiť alebo zastaviť, a vyberte svoj obľúbený režim s dotykom tlačidla.

Energeticky úsporné mini práčka: mini práčka využíva nízku spotrebu energie a redukciou šumu motora.Motorového priestoru v spodnej časti je lepšie, aby drez ťažisko, takže celý stroj spustiť viac hladko, bez triašky a robiť menej hluku.To nie je strach z znepokojujúce vás, vašu rodinu a vašich susedov.Malé práčky majú malé zaťaženie a nízka spotreba energie, ktoré dokážu šetriť energiu, chrániť životné prostredie a šetriť vodou a elektrickou energiou.

High-výkon a efektívne čistenie: Našom mini práčka má vysoký výkon a dostatočný krútiaci moment, pomocou high-rýchlosť toku vody generované pulsator simulovať omieľanie a miesenie akcie ľudských rúk.

Inovovaný Odolný Materiál: Naše prenosné podložky a spin sušičky sú vyrobené z inovované TRP materiálu, ktoré je viac odolné voči starnutiu, žltnutie, vysoká teplota a korózii.Naša malá práčka má priestranný 10 liter kapacity a môžete ľahko držať 12 párov ponožiek, 6 uteráky a 6 párov bielizeň.

Pripojte Typ:NÁM Zástrčku, platí, Kanada, India, Mexiko, Thajsko, Taiwan, Spojené Štáty, na Filipínach a tak ďalej./EÚ erwear.

Pripojte Typ:NÁM Zástrčku, platí, Kanada, India, Mexiko, Thajsko, Taiwan, Spojené Štáty, na Filipínach a tak ďalej.

Napätie:AC110V

Farba:Šedá & White

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

1 * mini práčka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý