Nový Inteligentný Senzor Koša Elektronické Automatické Odpadky Bin Nepremokavé Kúpeľňa Kuchyňa Smetisko Inteligentné Odpadkovom Koši

0 Recenzie


  • €24.06

  • €32.96

Nový Inteligentný Senzor Koša Elektronické Automatické Odpadky Bin Nepremokavé Kúpeľňa Kuchyňa Smetisko Inteligentné Odpadkovom Koši

Bezdotykové kúpeľňa koša je vyrobená z vynikajúcich plastových materiálov, povrch je odolný a hladké, to sa dá ľahko odstrániť nečistoty na povrchu koša s len jedným dotykom.

Nový box-tvar odpadu môže s vekom vystupoval senzor pohybu, ktorý je ideálny pre malé priestory a písací stôl top použitie.Vstavaný inteligentný infračervený senzor na začiatok vám len pohybom ruky otvorte veko automaticky a udržať si koša obsiahnuté a diskrétne skryté.

Bezdotykové koša pomocou infračervenej technológie ušetriť výdrž batérie, napájaný 2 AA batérie (nie je súčasťou), a súčasne používať vode a vlhkosti-dôkaz materiály, to bude neovplyvňuje vaše použitie v kúpeľni.

Veko kúpeľňa pohybu koša je odnímateľná, je vhodné, aby ste dať a vziať von odpadky taška.Veko otvára a zatvára ticho a nebude ovplyvniť tých okolo vás.Odnímateľný vedro krúžok môže pevne fix koša taška, a nie, aby to sklzu off.

Ultra-tenké kúpeľňa koša s 3-galón kapacita šetrí miesto a je ideálny pre obmedzený priestor alebo úzke štrbiny.Po testovaní, to koša má veľmi dobré vzduchotesnosť a môžu tesnenie zápach odpadkov.Je ideálny partner vo vašej domácnosti.

farba:Fialová / Biela / Modrá

Materiál:ABS

veľkosť:15 x 27 x 31 cm

Obsah Balenia:

1 x odpadky môže

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie: Áno

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý