3 V 1 Cup Čistiaca Kefa Multi-funkčné Pohár Úst Práčky Otočná Kuchyňa Čistiaca Kefa Gadgets Pohár Veko Cleaner Kefy

0 Recenzie


  • €0.59

  • €0.85

Naše 3 v 1 Cup Kefa má ergonomickú rukoväť, dizajn, ktorý umožňuje energické drhnutie bez zaberajú veľa miesta.Je ideálny na čistenie šálok, pohárov, pohárov na víno, teacups, hrnčeky, a ďalšie!Plus, nebude to spôsobiť akékoľvek poškodenie svojho milovaného poháre alebo fľaše.Udržať vašu kuchyňu čistú a šumivé s ľahkosťou!

Špecifikácia:

Názov produktu: 3 v 1 Cup Veko Čistiaca Kefka

Produkt farba: zelená/červená/modrá

Veľkosť produktu: 14*2cm/5.46*0.78 palcov

Produkt materiál: ABS, 304 nerezovej ocele, nylon

Kategória Produktov: Štrbinovou Kefa

Balenie zoznam:

3 v 1 Cup Veko Čistiaca Kefa*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Univerzálny Čistiaci: rozlúčiť sa k hard-to-clean pohár viečka s naším inovatívnym 3 v 1 štetec.Jeho jedinečný dizajn sa hodí viečka dokonale a robí drhnutie vietor.Môžete ľahko dosiahnuť všetky špirály, trhliny a rohy, vďaka svojej robustnej štetiny - žiadne ďalšie fussing s malé priestory.

2.Vysoko-kvalitný Materiál: S jeho vysoko kvalitnej nerezovej ocele a ABS konštrukcie, naše 3 v 1 cup veko čistiaca kefa prináša vynikajúce výsledky zakaždým.Ergonomická rukoväť zaručuje pohodlie aj pri dlhšom používaní, kým robustná konštrukcia zaručuje odolnosť.

3.Rozšírené s Hangable Dizajn: S vlastným hangable diera, to 3 v 1 cup veko čistiaca kefa je možné ľahko zavesiť na odtok po čistení.Táto unikátna funkcia zabezpečí, že voda nie je hromadiť na štetiny, udržať ich čisté a hygienické pre ďalšie použitie.

4.Vhodné použitie: Tento 3 v 1 cup veko čistiaca kefa je nielen poháre, ale aj pre ostatné položky, ako sú kotly, džbány, taniere, pacifiers, atď.To môže zvládnuť rôzne typy poháre ako sú okuliare, potápačské okuliare, teacups, hrnčeky atď.To je praktický a univerzálny nástroj pre vašu kuchyňu.

5.Poškodenie-Zadarmo: Čisté každý skulinu vášho pohár alebo fľašu s našou 3 v 1 cup veko čistenie kefkou.Odolné nylonové štetiny poskytujú silné drhnutie, pričom je dostatočne jemný, aby sa zabránilo poškodeniu.Uisťujeme vás, že je to bezpečné, čisté s vodou alebo čistiacimi prostriedkami.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Funkcia: Eco-Priateľský

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý