Okno Čistenie Stierkou Okenného Skla Na Čistenie Stierkou Stierač Prenosné Stierač Vonkajšie Upratovanie Domácností Nástroj Pre Auto, Sklenené Dvere

0 Recenzie


  • €13.68

  • €27.36

Odrážky:

1. Dlhotrvajúci Výkon: Táto kúpeľňa stierkou je vyrobené z potravín-triedy platinum silikónu, odolný materiál.To má dlhšiu životnosť než bežné stierky a môžete udržať vaše sprcha sklenené dvere čistote.

2. Scratch-voľný a Pružný: Táto kúpeľňa stierkou na sprche skla dverí je vyrobená z vysokokvalitného silikónu, ktorý sa nepoškriabe váš sklenené povrchy.To je dostatočne flexibilný na to, aby zodpovedali tvaru vášho sprchové dvere, takže žiadne stopy, kvapôčky vody alebo kameň.

3. Streak-free Čistenie: Táto kúpeľňa stierkou na sprche sklenené dvere vám umožňuje utrite vlhkosti rýchlo a streak-zadarmo v niekoľkými ťahmi vďaka svojej šírke a obojstranný dizajn.Je účinná a rýchla, šetrí váš čas a úsilie.

4. Jednoduché Uskladnenie: V kúpeľni stierkou prichádza s prenosnou hák s 45° oblúk na chvost, ktorý umožňuje zavesiť ho pohodlne na sprcha sklenené dvere alebo iný hladký povrch.Týmto spôsobom, môžete ju uložiť kedykoľvek a udržať vašu kúpeľňu upratané.

5. Univerzálny Čistiaci prostriedok: Tento stierkou je nielen skvelá pre kúpeľne, sprchovacie dvere a zrkadlá, ale aj pre stolové dosky a pulty, auto windows, a univerzálny čistiaci a viac.To je široko používaný v rôznych scenárov, aby sa vaše povrchy šumivé a streak-zadarmo.

Popis :

Tento Sklenené Sprchové Dvere Stierkou poskytuje profesionálny výkon s širšia čepeľ pre rýchle a streak-free vlhkosti utieranie len pár úderov.Jeho životnosť je dlhšia, a to môže byť uložené a kedykoľvek.Ideálny pre použitie v kúpeľniach, na sprchové dvere, zrkadlá a okná.Udržať vaše kúpeľňa čisté a poškriabaniu zdarma-s týmto šikovný nástroj!

Špecifikácia:

1. Materiál: potravinársky platinum silicone

2. Váha: cca 470g

3. Farba: čierna, biela, šedá

4. Používa: okno čistenie, utieranie vody, škrabanie škvrny

Balenie zoznam:

Sklenené Sprchové Dvere Stierkou*1

  • Použitie: Okno
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Stierkou Materiál: Gumené
  • Číslo Modelu: okno čistenie stierkou
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Rukoväť Materiál: Plastové

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý