Vintage Poster Obal Pre Samsung Galaxy A13 A21s A22 A31 A32 A33 A52 A53 A72 A73 Vrchol Hory Jazero Kryt Telefónu

0 Recenzie


  • €4.24

  • €4.47

Popis Produktu

1. Uhol Očí s Vysokým Rozlíšením (HD) Presnosť Tlače Telefón Prípadoch

1) O Uhol Oko, jej najvýznamnejšou vlastnosťou je, aby lepšie chrániť fotoaparát, ktorý zvyšuje jeho schopnosť chrániť telefón ako druhý telefón prípadoch robiť.

2) Na HD tlače, je ťažké dosiahnuť pre tlačiarne vzhľadom na Uhol, Oko kamery sú vyššie ako v iných prípadoch.Preto výtlačkov jej prípadoch na trhu sú rozmazané.Napriek tomu, používame Japonský Mimaki tlačové vybavenie, ktoré má lepšiu tlači a už prekonáva výzvy tlač vo vysokom rozlíšení.

3) pokiaľ ide O presnosť, vďaka pokrok v procese, pigment pretečeniu v tlači nebude sa vyskytujú okolo hrany, rohy a okrúhle otvory na kameru, čo je zvlášť nevzhľadné.

4) O anti-vyblednutiu, tým, že pôvodné telefónne prípade špeciálnej liečbe, môžeme zabrániť blednutiu a posilniť tlač vzorov.

2. Luxusný Telefón puzdro pre iPhone 7/8 SE 7/8 X Plus XS XR XS Max 11 12 13 14

3. Sme úplne továreň priamo ovládané pomocou oboch Amerických a Čínskych ochranné známky; zabezpečenie kvality tvorí základný kameň našej spoločnosti, rovnako ako dostupnosť.

4. Ponúkame veľkoobchod podporu, ako aj malé dávky prispôsobenie pomôcť.Vitajte vyskúšať a kupovať si ich, a v porovnaní s inými porovnateľnými telefón prípadoch; bez ohľadu na to, vzor jasnosť a presnosť, budeme sa snažiť.

Prosím ohodnoťte naše výrobky s päť-hviezdičkový chválu, ak ste spokojní s nimi.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Poznámka: rôzne modely majú Rôzne otvorov.

  • Názov Značky: CASICIAN
  • Kompatibilné Značky: APPLE
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Dizajn: Ilustrovaných, anime
  • Druh: Pol-zabalené Prípade

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý