Hodí sa pre VW Audi 4.2 L V8 Motory brzdový kľúč Načasovanie Zamykanie Tool Kit s púzdro

0 Recenzie

  • Kategória: Nástroje
  • Kód Výrobku: w413608
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €71.67

  • €110.25

Popis

Sada vysoko-kvalitné nástroje môžete vytvoriť svoj pracovať efektívnejšie s menším úsilím.S týmto brzdový kľúč zamykanie načasovanie tool kit , môžete ľahko vymeniť alebo opraviť autá sami.High-end 45#ocele robí tento produkt odolnejšie a nákladovo efektívne.Je to dobrá voľba pre vás!

Kľúčové Vlastnosti

Vysoko-kvalitný Materiál: High-quality45# ocele robí tento produkt pevné, odolné proti korózii a opotrebovaniu , zabezpečuje dlhú životnosť.

Dobrá Kompatibilita: Tento produkt je prispôsobený produkt, špeciálne prispôsobené pre 4.2 L 40-ventil (5 ventil na valec) V8 motorom, Audi B6 S4, Audi B7 S4, Audi A6, Audi A8, Volkswagen Phaeton, tak to môže byť kompatibilné s prispôsobené modely.

Výkonné Funkcie: Na brzdový kľúč opraviť prístroj môže zabezpečiť a udržiavať TDC načasovanie zarovnanie, keď cam pás je servis alebo odstránené na iný front-engine alebo hlavy valca úloh služieb.Snímač fix zariadenia môžu byť použité na upevnenie brzdový kľúč senzor polohy rotora krúžok pri inštalácii brzdový kľúč načasovanie reťaze.

Ľahký a Prenosný: Jeho kompaktná veľkosť, ľahký(menej ako 6.6 lb) umožňujú použiť ich viac pohodlne a ľahko a nástroj poľa môže lepšie pomôcť, aby ste obchodu a zabrániť strate.

Jednoduché Čistenie : Jeho malé telo a jednoduchá konštrukcia umožňuje ľahko odstrániť prach a zvyšky s vlhkým uterákom.

Vhodné Použitie: sada 6 môže lepšie pomôcť, aby ste efektívne pracovať, to je úplné a úplne stačiť na vašom pravidelnom používaní.

Ideálny Darček: S jeho dobrý výkon a praktickosť, tento produkt sa dá použiť ako darček pre rodinu a priateľov, takže ich pracovať efektívnejšie.

Kvalitné Služby: stojíme za všetkých našich hostí a tešíme sa na pomoc vám váš nákup.Je nám potešením odpovedať na vaše zmätok a otázky.Na konci príbehu medzi nami nie je "predávame a kúpite".

Podrobnosti

Hladké Okraje : môžu lepšie starať o vašu pokožku počas používania, čím sa zvyšuje bezpečnosť používania.

ProtectiveLining a Drážky: toolbox je lemovaná ochranné vložky a drážky pomôcť môžete ukladať nástroje bez ich poškodeniu počas prepravy.

Aplikácia

To môže byť použitý pre 4.2 L 40-ventil (5 ventil na valec) V8 motorom,Audi B6 S4, Audi B7 S4, Audi A6, Audi A8,Volkswagen Phaeton .

Ako Používať

1. Pomocou opraviť prístroj opraviť Hall senzor Ozvučnice na nastavovač z príjmu brzdový kľúč správnych hlavy valca.

2. Nastaviť upevňovacie zariadenia na skrutky.

3. Vopred utiahnite brzdový kľúč skrutka na príjem brzdový kľúč.Uťahovací moment: 40 Nm.

4. Odstrániť opraviť zariadenie.

5. Nainštalujte brzdový kľúč fxing zariadenia do brzdový kľúč na ľavej hlavy valca.Pre tento účel, ak je to potrebné, otočiť brzdový kľúč a späť mierne na šesťhranné časti brzdový kľúč.

6. Skrutka upevňovacia skrutka do diery, a ak je to potrebné, zase kľukového hriadeľa a späť mierne zladiť skrutky úplne. (Uťahovací moment: 20 Nm)

Špecifikácie

MPN: XC4112A

Proces: Matné

Typ: Brzdový Kľúč Zamykanie Načasovanie Tool Kit

Použiteľné Modely: Pre 4.2 L 40-ventil (5 Ventil na Valec) V8 motorom,Audi B6 S4, Audi B7 S4, Audi A6, Audi A8,Volkswagen Phaeton

Stav: Nové

Počet Kusov: 6

Materiál: 45#Ocele

Farba: Čierna

Tool Box Veľkosť: 35.5*8.5*27.5 cm/13.98*3.35*10.83 v

Brutto Hmotnosť: 3 kg/lb 6.6

Veľkosť balenia: 36.5*27.3*8.5 cm/14.4*10.7*3.3 v

Package Zahrnuté

2* Brzdový Kľúč Oprava Zariadenia

2* Snímač Oprava Zariadenia

1*Kľukového Hriadeľa Kolesa Nastavenie Rukáv

1* Oprava Skrutka

1*Tool Box

Poznámky

1. Prosím skontrolujte kompatibilitu pred nákupom.

2. Dôrazne odporúčame odbornú montáž.

3. Prosím, aby pre nepatrné farebné rozdiely spôsobené tým, že strieľa svetlo a chyby spôsobené ručné meranie, a uistite sa, že vám nevadí, že pred objednaním.

  • Použitie: Domov urob si sám
  • Proces: Matné
  • mpn: XC4112A
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Počet Kusov: 6
  • Druh: Elektrický Nástroj Časti, Brzdový Kľúč Zamykanie Načasovanie Tool Kit
  • Materiál: Legovanej ocele, 45#ocele
  • Použiteľné modely: Pre 4.2 L 40-ventil (5 Ventil na Valec) V8 motora, Audi B6 S4, Audi B7 S4, Audi A6, audi a8, Volkswagen Phaeton
  • Hrubá hmotnosť: 3 kg/lb 6.6
  • Stav: Nové

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý