120ml Psa Sprej, aby sa Zabránilo Žuvanie Pet Správanie Corrector Dlhotrvajúci Psa Dezodoračné Sprej Pre Psov Mačky Puppy príslušenstvo

0 Recenzie

  • Kategória: Pet Produktov
  • Kód Výrobku: w443380
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €7.31

  • €14.62

Predajné Miesta:

1.Udržiavať v Čistote: Tento výcvik psa sprej opravár, pomáha udržiavať čistotu vášho domova a hygienické tým, že bráni svoje psy z peeing v miestach, čo by nemali.Je bezpečný a efektívny spôsob, ako naučiť vaše psy dobré návyky a vyhnúť sa nežiaducim zmätky.

2.Dlhotrvajúci Účinok: Tento výcvik psa sprej corrector obsahuje prírodné rastlinné silice, ktoré sú neškodné pre zvieratá, ale trvalo vydávať zápach, že zvieratá nemajú radi, účinne odpudzuje ich od nežiaduceho správania.

3.Jednoduché Použitie: Nastriekajte na náš výcvik psa nastriekajte rovnomerne na nábytok, obuv, rastlín a viac, a sledujte, ako vaše zvieratko drž sa.Táto jednoduchá metóda zabezpečuje žiadne ďalšie kroky sú potrebné, aby váš domov upratané.Rozlúčiť sa zmätky a dobrý deň, pre pokoj.

4.Šetrné k životnému Prostrediu: Tento výcvik psa sprej corrector neobsahuje žiadne škodlivé látky, a je neškodný pre ľudské telo a životné prostredie.Môžete ho používať bezpečne a na správnom vášho psa nežiaduceho správania.

5.Univerzálne na Použitie: Tento výcvik psa sprej corrector vám pomôže odradiť nechcených mačiek od vstupu do vašej záhrady, nábytok, a vozidlá.Ideálne pre vnútorné a vonkajšie použitie v rozmanitých prostrediach, zabezpečuje bezpečnosť pre oboch psov a mačky.

Popis:

1. Pri pohľade na nočník tréning riešenie, ktoré je šetrné k životnému prostrediu.

2. Naše potty training sprej obsahuje prírodné rastlinné silice, čo je skvelý spôsob, ako udržať veci čisté a čerstvé.

3. Je to tiež dobrý spôsob, ako udržať vaše najmenších od nočník, keď nie je v prevádzke.

4. Naše sprej je ideálny pre použitie v kúpeľni, a je bezpečný pre použitie na celom zvieratiek a detí.

5. Rozlúčiť sa chaotický nehôd a pachy s naším inovatívnym potty training sprej.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Pet školenia sprej

2. Netto obsahom: 120ml

3. Funkcie produktu: Zabráňte domáce zvieratá do obmedzených oblastiach, ochranu nábytku alebo zariadenia používané v interiéri a exteriéri, a udržiavať bezpečné domáce zvieratá

4. Platné domáce zvieratá: mačky, psov a iné domáce zvieratá

Kroky pre použitie:

1. Odstráni škvrny a pachy doľava o domáce zvieratá v oblasti

2. Sprej na oblasti, kde sa vaše zvieratko robí problémy alebo ak chcete zostať preč.Po vôňa mizne, prosím, sprej znova.

3. Trvajte na spoluprácu s blokovaním činnosti a heslá, a odmeniť či potrestať podľa výkonnosti, kým zlé návyky sa zmenili a už vstúpiť na zakázané územie.

Balenie Zoznam:

Výcvik psa sprej corrector*1

  • Položka Druh: Agility Zariadenia
  • Druh: Psy
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie: no
  • Číslo Modelu: pes sprej

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý