Kvet Loptu Silikónové Formy Kvet Silikónové Formy Na Mydlo, Takže Kvetinový Ornament Silikónové Formy Sviečka, Silikónové Formy Pre Ručné

0 Recenzie


  • €13.06

  • €26.12

Popis:

S touto veľmi širokú škálu aplikácií, môžete použiť tento Silikónové Sviečka Plesne Kvet Loptu, aby sviečky, omietky, mydlo, ozdoby, koláče, a ďalšie.

Funkcie:

1. Naše kvety loptu sviečka forma je kompatibilný s väčšinou remeselné materiály, ako sú živice, epoxidové, akrylátové farby, alkohol, atrament, mydlo, vosk, omietky, atď.

2. Naše kvety Loptu Silikónová Forma je vyrobená zo silikónu, ktorý je opakovane použiteľné, nie je ľahké nedeformujte, mäkké a hladké, hrubé, odolné proti roztrhnutiu, ľahko demold, ľahko sa čistí, a je opakovane použiteľný.

3. Vo vnútri kvetu loptu mydlo forma je hladký, a sviečka môže byť ľahko prijímajú po materiál je úplne vyliečiť.Ak silikónová forma je vylisované a deformovaný, to môže byť obnovené do pôvodného stavu po chvíli, nie je potrebné sa obávať.

Špecifikácia:

Materiál: Silikón

Veľkosť: cca 10*6*6typ/3.94*2.36*2.36 palec

Zoznam produktov:

1* Kvet Loptu Sviečka Plesní

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Kompatibilné Dobre] vyzýva Naše kvety Loptu Sviečka Plesní, je kompatibilný s väčšinou remeselné materiály, ako sú živice, epoxidové, akrylátové farby, alkohol, atrament, mydlo, vosk, omietky, atď.

2.【Opakované Použitie] vyzýva Naše kvety Loptu Silikónová Forma je vyrobená zo silikónu, ktorý je opakovane použiteľné, nie je ľahké nedeformujte, mäkké a hladké, hrubé, odolné proti roztrhnutiu, ľahko demold, ľahko sa čistí, a je opakovane použiteľný.

3.【Jednoduché Demoulding] vyzýva Len naliať živice do Kvetu Mydlo Formy, a potom čakať na studenej procesu; napokon, aby sa formy ľahko, vnútorného okraja formy je hladké a okrúhle, a hotový výrobok nemusí byť opracovaný.

4.【Široko Používané] vyzýva Tento Silikónové Sviečka Plesne Kvet Lopta sa aplikuje na rôzne účely, to môže byť používané na výrobu sviečok, omietky, mydlo, ozdoby, koláče, a ďalšie.

5.【Jedinečný Darček] vyzýva Sú vašu dovolenku predstavuje pripravený?Kvet Formy Silikón je jedinečný darček na narodeniny, a svadby s rodinou a priateľmi, alebo ako umelecké darčeky pre živice milovníkov plavidiel.

  • Veľkosť: Silicone mold
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Silikónové formy
  • Číslo Modelu: Kvet Loptu Sviečka Plesní

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý