4Pcs/set Elastické List Kapela Kráľ/Kráľovná/Full/Twin Tlač Posteľ List Organizátor Pásma Deka Deka Skladovanie Popruhy Na posteľná bielizeň

0 Recenzie


  • €1.41

  • €3.51

4Pcs Elastické Kapely Kráľ/Kráľovná/Full/Twin Tlač Posteľ List Organizátor Pásma Deka Deka Skladovanie Popruhy Štítok Obväz Kapela na posteľná bielizeň

Ľahko Identifikovať posteľná bielizeň Veľkosti: Naše gumičky sú vytlačené s Kráľ, Kráľovná, Úplné, a Twin štítky, takže je vietor, triediť a usporiadať svoje listy, oblečenie a prikrývky vo vašom šatníku.

Úsporné: Využiť gumičky držať vaše postelí v mieste, ukladanie cenných skriňa priestor a udržiavať čistý a pekný vzhľad.

Univerzálne Použitie: nielen pre organizovanie plachty a deky, ale tieto pásma môžu byť tiež použité pre obchod, oblečenie, kabáty, vankúše a iné položky, vo vašej spálni, práčovňa, alebo kúpeľňa.

Trvanlivé a Pohodlné: Vyrobený z mäkkého, silný materiál s vynikajúcou tlačou a dobrú pružnosť, náš gumičky sú určené pre dlhodobé používanie bez toho, aby bola ohrozená na pohodlie.

Ľahký a Ľahko použiteľný: S ich malá veľkosť a nízka hmotnosť, tieto gumičky sú neuveriteľne jednoduché použitie – stačí zabaliť ich okolo podstielky alebo oblečenia pre bezpečné držanie.

Popis:

Predstavujeme náš elastické kapely posteľ list organizátor - vysoko kvalitné, odolné, a úsporné riešenie pre všetky vaše posteľná bielizeň storage potreby!

Vyrobený z mäkkého, hrubé elastické s vynikajúcou tlačou, táto posteľ list organizátor je navrhnutý tak, aby udržať jej elasticitu a poskytovať dlhodobé použitie.Jeho malé rozmery a ľahký dizajn, aby bolo jednoduché použitie a je ideálny pre domáce skladovanie.

Predstavovať pohodlné identifikačné menovky vytlačené s Kráľ, Kráľovná, Úplné, a Twin veľkosti, naše posteľ list organizátor pásma, aby bolo ľahké identifikovať vaše listy, oblečenie a prikrývky.Rozlúčiť sa zbytočne čas hádať typ listov máte alebo refolding zle ty!

Náš všestranný bielizeň štítky posteľná bielizeň pásma môže byť použité, aby sa viažu listy, oblečenie, obliečky na vankúše, periny a iné posteľná bielizeň položky vo vašom šatníku.Elastické popruhy držte postelí v mieste, ukladanie cenných skriňa priestor pri zachovaní všetko, čistý a uprataný.

Pomocou nášho posteľ list organizátor je hračkou - jednoducho zložiť do podstielky, ktoré chcete uložiť a dať na elastické kapely vhodnej veľkosti.Ideálne pre organizovanie prestieradlá, deky, oblečenie, kabáty, vankúše a iné posteľná bielizeň vo vašom šatníku alebo ukladanie oblečenia v spálni, práčovňa, kúpeľňa, a ďalšie.

Názov Položky: Elastický Remienok

Materiál: Polyester

Vlastnosti: Vysoko Elastický, s Štítok, Letter Tlač

Veľkosť Detaily:

Šírka: 4cm/1.57" (Cca.)

Dĺžka: 65 cm/25.59" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

4 x Elastické Kapely

  • Použitie: Odev
  • Číslo Modelu: ŽIADNE
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Typ Menovky: Veľkosť Štítku
  • Materiál: handričku
  • Typ Produktu: Odev Labels
  • Šírka: 4cm
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý