Terárium Plazov Tepla Mat Lezenie Pet Ohrev Teplej Podložky Nastaviteľný Regulátor Teploty Rohože Plazov Dodávky

0 Recenzie

  • Kategória: Pet Produktov
  • Kód Výrobku: w487519
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €8.33

  • €12.81

Tento Plaz Tepla Mat je navrhnuté tak, aby poskytovalo vyvážené rozloženie teploty pre vašich domácich miláčikov.Nastaviteľná teplota v rozsahu od 0 do 50°C, je ideálny pre korytnačky, hady, jaštery, a podobných druhov plazov.Mäkké a skladací povrchu zaručuje maximálny komfort pre vaše domáce zvieratá, zatiaľ čo kúrenie jednoduchým otočením na elektrinu.Udržať vaše plazov teplé a útulné s týmto bezpečné a praktické tepla mat.

Špecifikácia:

Produkt materiál: PVC

Hmotnosť výrobku: 130g

Veľkosť produktu: 42cmx22cm/16.54x8.66 palcov

Zoznam Produktov:

1x Plaz Tepla Pad

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kúrenie Funkcia: Naše Plaz Tepla Panela zaručuje maximálny komfort pre vaše plaz domáce zvieratá, bez ohľadu na to sezóny, alebo klímu.Jeho vstavaný ohrievač umožňuje vyvážené rozloženie teploty, zabezpečuje optimalizované kúrenie funkčnosť a zároveň poskytuje útulné a príjemné prostredie.

2.Agilné Riadenie Teploty: jednoduchým otočením gombíka, náš Plaz Tepla Pad možné nastaviť medzi 0~50C, aby vaše studenokrvné domáce zvieratá s ideálne teplo bez ohľadu na ročné obdobie.Táto funkcia zabezpečí blahobyt a pohodlie vášho plaz kamaráti v akomkoľvek prostredí.

3.Životnosť Zaručená: Naše Plaz Tepla Pad umožňuje efektívne vykurovanie s jeho trvalé a vysoko kvalitného PVC materiálu.Jej mäkké povrchy je skladací pre ľahkú hodí do každej plaz krytu.Údržba je bezproblémové.

4.Všeobecne Platné: Majte plazov útulné a spokojní s týmto tepla pad, ideálny pre sklenené umývadlá, plaz drevené okná, a akryl okná.S širokú kompatibilitu pre korytnačky, hady, jaštery a viac, je to ideálny multifunkčný ohrev riešenie pre vaše domáce zvieratá.

5.Jednoduché Použitie: Naše Plaz Tepla Pad poskytuje bezproblémové možnosti inštalácie na umývadlo alebo box dna/strana.Moc ho a nechajte svoje plazov teraz bezpečné, útulné a teplé prostredie.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie: no

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý