Plynulou reguláciou Rýchlosti Rýchle Prepínanie Dlhotrvajúci Výkon Viacúčelový 220V Leaf Dúchadlo Bez Batérie

0 Recenzie


  • €24.69

  • €46.58

Funkcie:

*Plynulú reguláciu Rýchlosti: v Porovnaní s multi-ovládanie rýchlosti, tento list dúchadlo ponúka pohodlné plynulú reguláciu rýchlosti.stlačte zľahka pre malé vietor a stlačte ťažšie pre väčší vietor.

*Booster Turbo Ventilátor: booster turbo ventilátor zdvojnásobí objem vzduchu, zatiaľ čo vzduch-zakrivené ventilátor čepele a vír aerodynamickom tuneli, aby čistenie viac pohodlné a efektívne.

*Silný Medi Motor: Vybavený výkonným medi motor beží na maximálnu až 19000 ot. / min., tento list dúchadlo poskytuje vysokú účinnosť pre fúkanie lístia alebo nečistoty v vjazdy, trávniky a záhrady.To zaručuje dlhotrvajúci výkon a vysoká teplotná odolnosť pre bezpečné a trvalé fungovanie.

*Univerzálne Použitie: Tento list dúchadla umožňuje rýchle prepínanie medzi ventilátor a vákuové funkcie, takže je vhodný pre čistenie postelí, rohy, koberce, nábytok a ostatné použitie v domácnosti.To môže tiež absorbujú prach a nečistoty v aute trhliny, slepé škvrny, alebo stiesnených priestoroch.

*Ergonomický Dizajn: ľahký leaf ventilátora je navrhnutý tak, aby sa jednoducho ovláda pomocou ruky.Jeho ergonomická rukoväť dizajn zaručuje, že sa nebudete cítiť unavení aj po dlhodobom používaní.

Špecifikácie:

*Súčasťou Názov:List Dúchadlo

* M aterial: meď, ABS

*Veľkosť:Žiadne

*Farba:ako je znázornené

*Obutie:Viacúčelový

Menovitý výkon: 22W

Menovité napätie: 220V

Výstup objem vzduchu: 2.8 cbm/min

Pracovná rýchlosť: 0-19000r/min

Variabilná rýchlosť režim: plynulou variabilná rýchlosť

Funkcie: Viacúčelový, Meď Motor, Ergonomické

*Počet Kusov:3

Obsah Balenia:

1 x list dúchadlo (bez batérie)

1 ranu Tryska

1 protiprachový kryt

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý