Brass Bell, Remeselnícka Ručne Ryté Bell Hlasný A Jasný Zvuk Škola Meditácie Cirkvi Zlatý Zvon Kreatívny Darček Služby Bell

0 Recenzie

  • Kategória: Pet Produktov
  • Kód Výrobku: w444392
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €11.88

  • €23.75

Popis:

Naše elegantné Večera Bell je ideálne domáce dekorácie a butler ak chcete zavolať do svojej rodine na večeru.S jej ani príliš vysoká, ani príliš tvrdé, zvuk, je to určite ocenia a použité pre dlhú životnosť.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Pentagram Strane Hrkálka

Proces: odlievanie a leštenie

Materiál: Mosadz

Veľkosť: Priemer 40 mm/1.57 v, Výška 125 mm/4.92 v

Balenie špecifikácia: o 12.5*4.3*4.3 CM/4.92*1.69*1.69 v

Hmotnosť: 70g

Využitie: náboženské obrady, oltár dekorácie, domáce použitie

Funkcie: výtvarné spracovanie, zvuk zvonu je ostrý a príjemné, aby ľudia cítili fyzicky a psychicky, doplnky, domáce dekorácie

Balenie Zoznam:

Brass Bell x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Povrch a Robustný: Vyrobené s vysoko kvalitnej mosadze, tento zvon sa môže pochváliť špičkovou stavať, že je povrch, robustný a mimoriadne odolné.Môžete sa spoľahnúť na to, pre celoživotné jasné a konzistentné tón.

2.Zlepšiť Svoj Štýl: päť-špicaté hviezdy dizajn a leštené zlato dokončiť tento brass bell, aby to šik a elegantné okrem akéhokoľvek obytného priestoru.Pozdvihnutie vášho interiéru s jeho nádherné a nadčasový vzhľad.

3.Príjemné Zvonenie: Naše mosadzný zvon vytvára jasný, ostrý zvuk, ktorý je tak príjemný a neopakovateľný, bez obáv o to, že je príliš vysoká alebo abrazívne.

4.Prináša Pokoj: Skúsenosti upokojujúci zvuk tohto brass bell, ktorý prinesie pokoj do akéhokoľvek priestoru.Či už je to pre domova, spálňu alebo jedáleň, tento zvon môžete vytvoriť pokojné prostredie.Je to ideálne pre stolové dosky, učebne, kostoly príliš.

5.Široké Uplatnenie: Či už potrebujete zvon pre jóga, meditácie, modlitby, služby, Vianočné, svadobné, hry, večera alebo pet školenia, tento brass bell môže splniť vaše potreby s jeho jasný a príjemný zvuk.

  • Materiál: nylon
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie: no
  • Hračky Typ: Tunely

Napíšte recenziu

Poznámka: HTML is not translated!
Zlé          Dobrý